Jag är inte din Mio

Till slut slår Mio svärdet ur riddar Katos hand. Då sliter han upp sin rock och ber Mio att noga sikta på hjärtat: "Se till att du hugger rakt genom mitt hjärta av sten. Det har skavt där inne så länge och gjort så ont".

Kommentarer
Postat av: izzie

hej olga.jag uppskattade verkligen din kommentar. verkligen. och delfinerna hjälpte lite, jag lovar. :)Jag vet inte riktigt vad som hände egentligen. Jag har bara känt såhär en gång förut. det var i våras. det tog slut när jag såg filmen timmarna och då virginia tog livet av sig i slutet började jag storgråta och cyklade iväg till järnvägen och satte mig i solen och skrev ut allt i flera timmar. det hjälpte. jag ville inte bli sådär, bestämde jag. Jag bara låg på sängen och stirrade på samma punkt hur länge som helst och kände ingen mening i att göra något annat, i en hel vecka, kanske mer. det var fruktansvärt. jag vet inte vad det är. jag kallar det ångest. mean reds. det är fruktansvärt. jag vet inte varför det är tillbaka, och det kom verkligen plötsligt, som en käftsmäll, när jag kom hem ifrån första skoldagen, sista året någonsin i Borlänge-fucking-skit-stad, igår. Jag låg och försökte analysera allt från ett ytterperspektiv och jag kom på en massa anledningar som skulle kunna vara varför jag kände mig så ihålig, men jag kände inuti att det inte var något av dem. Jag bara mår dåligt för att jag mår dåligt. Ingenting, ingenting, ingenting, och det är så jävla jobbigt, för jag vet inte vad jag kan ändra på för att brunnen i magen ska försvinna. Jag vill bara känna mig normal i magen. jag vill inte ligga och vilja somna om på morgonen för att jag vill att klumpen ska bort. klumpen är bara bedövad då jag sover.Jag var tvungen att skriva av mig till dig. Jag vet inte, jag kanske behöver hjälp. Jag vill inte bli något vrak, trots att det bara känns som en klibbig spiral nedåt vilken jag inte har någon kontroll över.tack. jag tänker på dig och på bilden.Älskling. Tack. Hej.

2010-08-19 @ 20:50:14
URL: http://danceamongclouds.blogg.se/
Postat av: Elin & Kristina

Hej Elin Olga!

Detta har tyvärr inte med ditt senaste blogginlägg att göra, men vi vet inget annat sätt att kontakta dig. Vi vill helt enkelt komma i kontakt med en dumpstrare och du verkar vara den enda i Jönköping. Hör av dig!

2010-08-26 @ 17:46:36
Postat av: Olga

Wow! Jag hade ingen... jag... har ingen aning om vilka ni är. Ja, jo, jag dumpstrar. Jag och en kompis. Det har inte blivit av så mycket nu på senaste, men så fort jag ser en ödslig container tar jag mig en titt. på mitt rum finns alla möjliga fynd, allt från porslinshundar till tavelramar. Jag känner också till ett kollektiv i närhten som faktist bara dumpstrar mat, friganer in till märgen. Jag vet inte riktigt hur jag ska höra av mig för att jag vet inte vilka ni är och... jag... jo. Ni får gärna sms:a mig på 0768074007 så kan vi kanske samla ihop ett gäng?

2010-08-28 @ 19:21:25
Postat av: bells

såg på filmen igårnatt när vi väntade på dig. Riddare kato är fin ändå

2010-09-05 @ 01:23:04
URL: http://osmidig.blogspot.com
Postat av: Olga

Riddare Kato är en bra kille. Lite svår och missförstådd bara.

2010-09-05 @ 17:31:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0