I found Hitler in my heart

Hektisk vecka. Jag har såriga läppar som orsakats av den helvetiska kylan och mitt rostiga, underbara munspel. Sen Julklapp som är bättre än alla dom andra tillsammans. Tack Dafni ♥ Det är Tyskt och rostigt och jag leker att det var Hitlers en gång i tiden. Så jag har nu Hitler-DNA i mig, som inte kommer försvinna på högst Fem år. Så det kanske blir nynazist av mig i alle fall.
Två Spindelägg låg i en av dom små facken. Märkte inte det förens efter en dag eller två. Jag lyckades pilla ut dom, men jag tror att det lät bättre när dom var i. Och nu känner jag mig elak för att ha dödat två Spindelbebisar. Borde låtit dom vara. Jennifer är musikalisk och talangfull och har lyckats lära sig Broder Jakob innan mig. När jag spelar låter det inte alls lika bra. Inte rättvist alls. MEN JAG KAN SPELA MED NÄSAN. OCH DET KAN INTE HON. KANSKE.
Vi hade en 8 minuter och 31 sekunder lång rast under HistoriaLektionen, och vi tänkte att vi skulle vara så produktiva som det bara gick. Så vi kastade oss ut genom dörren och störtade ner genom korridoren så snabbt vi kunde. Vinden ven i våra öron och alla dom andra barnen tittade på oss med kritiska blickar. SPRING SKOGEN, SPRING. Ut genom byggnaden, halka över isen, in i den andra byggnaden. Snabbare snabbare snabbare. En varv runt receptionen, upp för trapporna, ner igen, FEL HÅLL, Skaka hand med alla dom vita statyerna och säga Goder afton, Springa tyst genom biblioteket, blunda och dra handen över bokryggarna, "Människan i Rymden", Slet ut boken ur bokhyllan, slog upp den på måfå, Lärde oss att de första djuren som överlevde en Rymdfärd var två Apor vid namn "Baker" och "Ad...e...el...någonting" Dom åkte upp på 350 km höjd i en kvart och dog lite när dom kom tillbaka. Men det räknas inte. TILLBAKA MED BOKEN. UT FRÅN BIBLIOTEKET. NER FÖR TRAPPORNA. GENOM KORRIDOREN. ÖVER ISEN. HALKA. AJ. UPP FÖR TRAPPORNA. MOT KLASSRUMMET. KOMMER FRAM. FEM MINUTER KVAR. HHNGGGGG- Vi spenderade dessa minuter med att springa upp och ner för trappor tills Jennifer fick Andningssvårigheter och vi fick sätta oss ner och vila.
Hittade senare en toalett borste av något slag som jag beslagtog och nu gör den min brandkylt, en dresserad sten, ett halsband av plastblommor och en hjärter kung sällskap i mitt skåp. Detta efter att jag viftat med den över värdskartan på en redovisning om Slavhandeln såklart. Och efter att den räddat Volly-bollen från ett tragiskt öde under gympa Lektionen. Men det kanske ni redan listat ut.
På vägen hem besökte jag Röda Korset ( På pricken röd ligger i närheten någonstans, men jag hittade inte var ) och köpte en retro långkjol som jag ska sy om till en klänning, och en hårborste från 1800talet som var så vacker att jag tänker börja borsta håret. Besökte en undangömd Antikaffär som jag spenderade andlösa timmar i, livrädd för att förstöra någonting. Tavlor och hyllor lät täckte väggarna och uråldrigt porslin stod packade i högar. jag känner mig alltid dum när jag påpekar det uppenbara, men jag var tvungen att berätta för ägaren att han hade väldigt många saker i sin affär. Det visste han redan om. Gamla telefoner, speldosor, smycken, porslindjur, stolar,kastruller,böcker,dockhuvuden,meningslösa prydnader och allt annat du kan tänka dig.
Åka bussen hem och ofrivilligt råka låta fantasin skena iväg, och se framför sig hur den unga, finniga mamman men barnvagnen på sätet framför mig levererade en väsande Voldermort mitt där på det slaskiga, glittriga bussgolvet. Blod och vaginor och jag borde verkligen sluta med sådant. Fick kväljningar och försökte tänka på hur snön såg väldigt lustig ut den dagen. Vilket den faktiskt gjorde.

Kommentarer
Postat av: greken

På pricken röd finns inte kvar i jönköping längre hun. Och du är så välkommen så <3

Postat av: Olga

Rackarns.

2010-01-13 @ 22:13:36
URL: http://valrost.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0